Catalunya Diari

Una seixantena de parades ompliran diumenge el centre d’Alcarràs en la sisena Festa del Comerç

Una seixantena de parades ompliran diumenge el centre d’Alcarràs en la sisena Festa del Comerç| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs (Arxiu)

 A més, l’Ajuntament d’Alcarràs i l’Associació de Comerç i Serveis d’Alcarràs (ACSA) han preparat tot un seguit d’activitats paral·leles per al públic. Així doncs, un dels actes nous en l’edició d’aquest any serà l’elaboració d’una Coca de Poma Solidària de 100 metres de llarg feta pels pastissers de la vila. Posteriorment, es vendran trossos d’aquesta coca gegant a 1 euros, diners que aniran destinats a l’Associació d’Amics i Familiars de Malalts d’Alzheimer d’Alcarràs.
 
També tindrà lloc la XIII Festa dels Tres Tombs, tot un espectacle de carruatges amb cavalls, organitzada per l’Associació d’Amics del Cavall i l’Associació de l’Acte Som i Serem. Música a càrrec de l’Aula de Música d’Alcarràs, un circuit de motos petites i moltes altres activitats completaran un dia de festa a Alcarràs.
 
El regidor de Comerç, Àlex Planes, ha destacat la importància cabdal d’aquesta festa en aquests temps i la transcendència que per al municipi té el comerç local, que ofereix un tracte proper al client, a més a més de comptar amb varietat i qualitat dels seus productes. Per la seva part, els comerciants també aprofitaran per presentar el seu nou logo identificatiu per a promocionar el comerç de la vila. 


Comentaris

envia el comentari