Catalunya Diari

Una tardor per llepar-se els dits a Guissona

Una tardor per llepar-se els dits a Guissona| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Guissona

 Durant aquests dies, els establiments de la vila promocionaran els productes típics de la tardor amb cartells específics en els seus aparadors. Així mateix, els restaurants col·laboradors incorporaran a les seves cartes plats propis del moment que es difondran a la població de la vila mitjançant fulletons informatius.
 
Com a activitats complementàries està previst pel mateix 16 d’octubre una xerrada a càrrec de la dietista local Bàrbara Pons relacionada amb els hàbits de cuina saludable amb productes de temporada; el dijous 17 al matí, al Casal Jove l’Escorxador està previst un taller de cuina creativa a càrrec de Sònia Giliarte, per un preu de 6 euros i obert a tothom (inscripcions prèvies a l’Escorxador) i a la tarda, la visita al nou molí de gra de La Garbina a Biosca. Pel divendres a la tarda, sessió de 'Contes saludables' a la Biblioteca a càrrec de Marga Codina. L’activitat continua el divendres, 25 amb una conferència sobre les diferències entre el Halloween i la Castanyada a càrrec de la professora d'anglès Maria Cuenca; i el dissabte 26, al nucli històric de la localitat, hi haurà degustació de productes de temporada i presentació d’alguna recepta junt amb una gimcana per als més petits.
 
La quinzena clourà el dijous, dia 31 d'octubre, a les 19.00 hores amb l'espectacle 'Històries de la castanyada', a càrrec de la companyia Xip-Xap.


Comentaris

envia el comentari