Catalunya Diari

Una trentena de carrosses i comparses participen dissabte al Carnaval de Balaguer

Una trentena de carrosses i comparses participen dissabte al Carnaval de Balaguer| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Balaguer

 

Setze carrosses i dotze comparses desfilaran aquest dissabte pels carrers de Balaguer amb motiu de la festa de Carnestoltes, que a la capital de la Noguera se celebra una setmana després de la data oficial que marca el calendari. Per segon any consecutiu, es faran dues rues, una de tarda i l’altra de nit. 

La Rua de la Disbauxa arrancarà a les 17.00 hores de davant l’estació de trens i travessarà el Passeig de l’Estació i el pont vell fins a la plaça Mercadal, on es farà la recepció del Rei Carnestoltes. Posteriorment, s’entregaran els premis a les tres millors carrosses, dotats en 250, 150 i 50 euros, respectivament. La rua estarà amenitzada pels grups Bandelpal i Xarop de Canya. 
 
La rua de la nit, batejada com ‘La nit dels poca-soltes’, arrancarà a les 23.00 hores de la plaça Mercadal i finalitzarà al pavelló Molí de l’Esquerrà. Estarà amenitzada pels grups de batuka Bandelpal i Markatú i a la meitat del recorregut, a l’altura del pont de Sant Miquel, el grup de diables Bèsties Feréstegues presentarà el seu espectacle ‘Metalfoc’. 
 
El ball de disfresses anirà a càrrec de La Tribu de Santi Arisa. Al llarg de la nit, s’entregaran els premis del concurs de disfresses en la modalitat grup i individual o parella.Comentaris

envia el comentari