Catalunya Diari

Una visió generalitzada del món, a partir de fang i foc

Una visió generalitzada del món, a partir de fang i foc| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell

 'Diàlegs i desconcerts' forma part del Primer Cicle d'Art Contemporani proposat per l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell "amb la intenció d'apropar a tots els ciutadans l'art postmodern en diferents formes d'expressió".
 
El catàleg d'aquest primer programa es composa d'artistes locals o propers i d'altres provinents d'arreu que a través de la fotografia, la videoprojecció i l'escultura ens volen donar a conèixer les seves impressions i reflexions sobre el món i la societat actual.
 
Aquest cicle el va inaugurar l'artista tarragonina Mariona Moncunill amb la vídeo-projecció 'Un contenidor simularà l'aeronau', guanyadora de la convocatòria Rodalies 4 per a la Seu d'Urgell 2012 de la Xarxa Transversal. El cicle va seguir amb amb l'exposició d'escultura 'Tríade' de l'artista de Berga, Joan Canal que es va poder visitar durant el passat mes d'agost en aquesta sala urgellenca situada al centre cultural 'Les Monges' de la Seu d'Urgell. Tancarà el 1r Cicle d'Art Contemporani l'exposició fotogràfica 'Totem' de l'artista urgellenc Bernat Manresa Mallol, que estarà oberta al públic del 4 al 31 d'octubre.


Comentaris

envia el comentari