Catalunya Diari

Uns 170 esportistes competeixen en el Torneig Internacional de Futbol Sala Àger Balaguer Os

Uns 170 esportistes competeixen en el Torneig Internacional de Futbol Sala Àger Balaguer Os| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Balaguer

 

Uns 170 esportistes participen durant aquesta setmana a la segona edició del Torneig Internacional de Futbol Sala Àger Balaguer Os, organitzat pel Club Àger Deportiu Montsec en col·laboració amb aquests tres municipis. L’acte d’inauguració va tenir lloc diumenge a Àger, on es va fer una desfilada dels 14 equips participants i el partit inaugural entre el FC Barcelona i l’Squadra Mouscron. 

Els equips procedents de Catalunya, Aragó i Bèlgica no només disputaran partits de futbol sala, sinó que conviuran, participaran en activitats d’oci i coneixeran els atractius turístics d’aquesta zona del Montsec. L’organització del torneig ha programat visites guiades i activitats a la natura per tal que joves, tècnics i famílies coneguin l’oferta de la comarca durant la seva estada. 
 
Pel que fa al calendari de partits, es disputaran cada tarda a partir de les 18.00 hores i enfrontaran els equips en una lligueta, que arribarà a la final el dissabte dia 6 a partir de les 9.30 hores als pavellons de Balaguer. Els partits seran itinerants, i cada dia n’hi haurà a Àger, Balaguer, Os i Gerb. Els equips, sis infantils i vuit alevins, formen part dels següents clubs: FCB Barcelona, Squadra Mouscron, CE Maristes de Lleida, CF Sala Tàrrega, CFS Esparraguera, CFS de Tremp, AD Pirineos, Futsal Mataró i el Club de Futbol Balaguer.
 
L’acte d’inauguració va estar presidit pels alcaldes d’Àger, Lluís Ardiaca, Balaguer, Josep Maria Roigé, i Os de Balaguer, Estefania Rufach, i pel representant territorial de l’Esport a Lleida, Josep Ramon Solsona. L’acte de cloenda es farà dissabte a les 12.00 hores a Balaguer i estarà presidit pel president del FC Barcelona, Sandro Rosell. 


Comentaris

envia el comentari