Catalunya Diari

Uns 200 ajuntaments de Lleida donen suport a la llei i el 9N

Uns 200 ajuntaments de Lleida donen suport a la llei i el 9N| EP - Fotografia: Diputació de Lleida (Arxiu)

 

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha assegurat aquest dijous que 200 ajuntaments de la província donen suport a la llei de consultes i la convocatòria del diumenge 9 de novembre. Dirigint-se al president de la Generalitat, Artur Mas, en inaugurar la Fira Agrària de Sant Miquel, ha dit que "a hores d'ara, prop de 200 ajuntaments de Lleida ja han pres acords municipals per donar suport a la Llei de consultes i a la convocatòria del 9N". 

"La gent i el món local de Lleida estem a la seva disposició, a la del Parlament i a la del país", ha precisat dirigint-se a Mas, i ha defensat un Estat propi per defensar l'agricultura catalana. 
 
Segons ell, la postura del Govern central davant la UE fa que Catalunya hagi de plantejar-se amb més insistència que mai la relació amb un Estat que, en política agrària, "té prioritats i interessos totalment allunyats de la realitat catalana". 
 
El president de la Generalitat ha acudit a la inauguració de la fira agrària abans de presidir, també a Lleida, el lliurament dels premis Aspid a persones i entitats compromeses amb la discapacitat.


Comentaris

envia el comentari