Catalunya Diari

Vallfogona celebra diumenge la Cursa de la Vaca

Vallfogona celebra diumenge la Cursa de la Vaca| Redacció - Fotografia: Facebook I Cursa de la vaca de Vallfogona de Balaguer

 L’organització té previst tancar les inscripcions (que es poden fer a través del web www.cansallebres.cat) aquest dijous. Ara bé, potser ho hagi de fer abans si s’assoleix el màxim de 300 inscrits. I és que a una setmana de la prova, ja ha superat els 220 participants apuntats. 
 
La prova arrencarà a les 10.00 hores d'aquest diumenge de la Zona de les Piscines i compta amb dos recorreguts: un de 5 quilòmetres que es pot realitzar a peu o corrent (que rep el nom de Cursa de la Vedella) i un altre de 10 quilòmetres, només apte per als atletes més ben preparats (la Cursa de la Vaca pròpiament dita). Hi haurà premis per als tres primers homes i dones classificats de la Cursa de la Vaca, així com per als primers veïns del municipi en completar el recorregut i per als primers en creuar la línia de meta de la Cursa de la Vedella. Ara bé, tots els participants rebran un obsequi gentilesa dels patrocinadors i col·laboradors, així com un entrepà de llonganissa per recuperar forces. També hi haurà servei de guardabicicletes per als més valents i de guarda-roba.
 
La Cursa de la Vaca, que rep el nom precisament dels seus patrocinadors i que ha enregistrat un vídeo promocional amb la col·laboració dels veïns del poble, pretén convertir-se en tota una festa. Per aquest motiu, en acabar la prova hi haurà una xocolatada popular i inflables per a la mainada a la línia de meta, establerta igual que la sortida a l’entorn de les piscines municipals. 
 
Segons han explicat fonts de l’organització, "la nostra intenció era celebrar la cursa per la Festa Major, però vam optar per avançar-la una setmana a fi de no coincidir amb la Cursa de Sant Miquel, que enguany es farà per primer cop a Lleida ciutat". Vet aquí el motiu pel qual la cursa no s’inclou dins els actes de la Festa Major de Sant Miquel.


Comentaris

envia el comentari