Catalunya Diari

Verdú prepara un cap de setmana ple d'activitats

Verdú prepara un cap de setmana ple d'activitats| Redacció - Fotografia: Turisme de Verdú

 

Verdú ha programat per aquest cap de setmana una sèrie d'activitats per a tots els gustos i edats. Entre aquestes, destaca una cuita al forn experimental ibèric, la Festa del Solstici i una lectura de poemes.

Durant tot el cap de setmana es farà la tercera cuita al forn experimental ibèric i s’experimentarà el domini de la temperatura dins el forn per poder arribar als 900ºC. El foc es farà amb feixos d’olivera fets per Ramon Boleda. El forn està carregat de càlats, fets al taller d’Enric Orobitg.
 
A més a més el forn està rectificat a tenor dels resultats de la darrera cuita. S’ha rectificat amb l’objectiu que es reparteixi millor la temperatura a tota la cambra de cocció per obtenir unes coccions més regulars a tota la càrrega. Aquesta activitat s'iniciarà dissabte, a les 10.00 hores.
 
A les 17.30 hores, començarà la Festa del Solstici, a la Font de Santa Magdalena. La celebració inclourà activitats en grup (ioga, biodinàmiques...), música en directe, ritual foc xamànic, bar/chillout...
 
I ja per acabar la jornada, de les 20.00 a les 21.00 hores, s'ha organitzat la Primaveral Poètica, una lectura de poemes a càrrec de Carme Andrade, Helena Bonals, Jordi Dorca, Montserrat Bonals, Conxita Jiménez, Joan d’Irlanda i Montse Aloy. L'activitat es durà a terme al Castell de Verdú.
 
Diumenge, a partir de les 12.45 hores, també al Castell de la localitat, hi haurà l'actuació del grup Ondara Gospel.


Comentaris

envia el comentari