Catalunya Diari

'Vesteix de Guissona', nova campanya per Instagram

'Vesteix de Guissona', nova campanya per Instagram| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Guissona

 

#guissonames

La proposta va néixer l’any passat sota el títol 'Les motxilles viatgeres, Guissona molt més!'. Amb aquest proposta, Guissona es donava a conèixer arreu del món a partir d’unes motxilles viatgeres que es podien adquirir a l’Ajuntament, Oficina de Turisme i Museu.
 
L’èxit de la proposta ha fet donar una nova empenta al projecte, enguany amb la promoció del Mercat Romà, mitjançant samarretes de diferents talles i models, perquè a partir de l’any, petits i grans puguin donar a conèixer Guissona arreu.
 
Per participar al concurs, cal adquirir les samarretes (de diferents colors, models i talles), per un import de 10 euros, al Museu, a l’Ajuntament o al comerç de la vila, Artimanya. Cal portar la samarreta allí on es vagi de vacances, des d’ara i fins al 12 de setembre, amb l’objectiu de promoure Guissona arreu del món.
 
Per participar al concurs, cal penjar a instagram una fotografia de la samarreta amb l’etiqueta #guissonames, així es donarà a conèixer el viatge de les samarretes arreu del món. Hi haurà premis per les sis millors fotografies, destacant la originalitat i la qualitat de les fotografies presentades.


Comentaris

envia el comentari