Catalunya Diari

Vielha acull l''Aran Market' del 23 al 26 d'agost

Vielha acull l''Aran Market' del 23 al 26 d'agost| Redacció - Fotografia: Conselh Generau d’Aran

 Per aquests dies, els organitzadors han programat diverses activitats, entre elles, tallers de pastisseria, ceràmica i agulles decoratives. 
 
La consellera de Turisme, Comerç i Consum del Conselh Generau d’Aran, Anna Díaz, valora positivament la iniciativa i manifesta que es vol incentivar l'activitat en els comerços i mostrar l’amplia xarxa comercial i de qualitat que té la Val d’Aran. Segons la consellera, el comerç local cal entendre-ho no sols des d’un punt de vista econòmic sinó també social ja que dona vida als carrers, genera moviment, punts de trobada i millora la qualitat de vida dels residents i visitants. El comerç aranès ocupa 45.000 metres quadrats de superfície comercial.
 
Programació 'Aran Market'
Dissabte 25 d’agost:
- 11.30 a 13.00 hores: Taller de maquillatge infantil a càrrec deKristinaNart i taller de ganxet a càrrec de Talhèrtextil de Bausen.
- 17.30 a 19.00 hores: Taller de pastisseria a càrrec de La Guinda i taller de agulles decoratives a càrrec de La Dailapachwork.
 
Diumenge 26 d’agost:
- 11.30 a 13.00 hores: Taller de ceràmica a càrrec de Carmen Vicens i taller de ganxet a càrrec de Tricobebe.
- 17.30 a 19.00 hores: Taller de macramé a càrrec d’Artesania Baobab i taller de gomaeva càrrec de Paèrs Bausen.Comentaris

envia el comentari