Catalunya Diari

Vielha amortitzarà enguany el 24% del seu endeutament total

Vielha amortitzarà enguany el 24% del seu endeutament total| Redacció - Fotografia: L. Biela

 En el fet de tindre la obligatorietat de pagar aquesta penalització, el Ple de l’Ajuntament per unanimitat a decidit traslladar al ministeri d’Hisenda una queixa formal i sotmetre a estudi jurídic la obligatorietat d’aquest pagament, quan aquest es realitza per compliment de la Llei d’Estabilitat Pressupostària i Sostenibilitat Financera que el propi estat espanyol va aprovar aquest mateix any 2012.
 
En paraules de l’alcalde, Àlex Moga, "el poble de Vielha e Mijaran pot estar orgullós del seu ajuntament, perquè serà dels pocs, que derivat d’un bona gestió pública podrà amortitzar deute i disminuir l’endeutament global de la institució durant el 2012. Això, no treu de la injustícia per part de l’estat espanyol que ens sotmeti a tots els ajuntaments com si ho estiguéssim o haguéssim fet malament i no ens deixi marge per crear activitat econòmica i realitzar inversions amb el superàvit que esdevingui d’aquesta bona gestió realitzada".
 
En dades absolutes, durant aquest 2012, l’ajuntament de Vielha e Mijaran haurà amortitzat aquest 2012 el 24% del seu endeutament total.


Comentaris

envia el comentari