Catalunya Diari

Vielha celebra del 22 al 24 d'agost una nova edició de la fira comercial Aran Market

Vielha celebra del 22 al 24 d'agost una nova edició de la fira comercial Aran Market| Redacció - Fotografia: http://www.visitvaldaran.com/

 Un total de 21 establiments trauran al carrer els seus productes per donar a conèixer l'extensa varietat que ofereix el comerç aranès. En aquest sentit, hi haurà comerciants de roba, alimentació, souvenirs, complements, decoració, així com la presència de diversos artesans.
 
"Aran Market és un esdeveniment que porta ja diversos anys en marxa, i que cada edició aconsegueix atreure l'atenció de molts visitants. D'aquesta manera, es potencia el comerç aranès, amb la presència de visitants al llarg de les diferents jornades que dura la fira”, comenta la conselhèra de Turisme, Comerç i Consum d'Aran, Anna Díaz.
 
Durant els tres dies es realitzaran diferents tallers d'artesania i de tèxtil duts a terme pels mateixos comerciants. I quan finalitzi la fira es realitzarà el sorteig d'una cistella completa amb diferents productes dels estands participants. 
 
Tallers d'Aran Market
Dissabte, dia 23 d'agost
- D'11.30 a 13.00 hores: Taller de punt per a adults, a càrrec de Taller tèxtil de Bausen.
- De 17.30 a 19.00 hores: Crea el teu propi clauer a càrrec de Baobab artesania / Taller de costura a càrrec de Tricobebé.
 
Diumenge, dia 24 d'agost
- D'11.30 a 13.00 hores: Taller amb material reciclat. a càrrec de Dwayna artesania.
- De 17.30 a 19.00 hores: Taller de pastisseria, a càrrec de La Guinda / Taller amb fang polimèric, a càrrec d’Alícia Mitjans.


Comentaris

envia el comentari