Catalunya Diari

Vielha demana que s'ampliï l'horari de restriccions del pas de camions per la localitat a l'hivern

Vielha demana que s'ampliï l'horari de restriccions del pas de camions per la localitat a l'hivern| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Vielha e Mijaran

 Fins al moment, aquesta prohibició afecta als mesos de la temporada d’hivern, els dissabtes de 08.00 a 12.00 hores i els diumenges i festius de 14.00 a 20.00 hores. Amb aquesta petició l’Ajuntament pretén que aquest horaris s’ampliïn fins a les 22.00 hores els diumenges i dies festius.
 
En els mesos d’hivern, la Val d’Aran es converteix en una de les principals destinacions turístiques d’Espanya, el que comporta que el volum de trànsit per les seves carreteres es vegi augmentat considerablement, sobretot en l’esmentat tram. Amb els horaris actuals es crea un important risc de seguretat, agreujat aquest risc degut a les condicions meteorològiques i l’estat de la mateixa. És per aquest motiu, que l’Ajuntament de Vielha e Mijaran demana aquesta ampliació d’horaris de prohibició per garantir al màxim la seguretat de les persones i minimitzar els riscos en una via en que la millora de la mateixa és eternament demandada.
 
Aquest mateix matí l’alcalde de Vielha e Mijaran, Àlex Moga, ha demanat suport al Síndic d’Aran amb aquesta demanda entenent que també afecta al conjunt de l’Aran.


Comentaris

envia el comentari