Catalunya Diari

Vielha estrena nova pla a l'entrada de la localitat

Vielha estrena nova pla a l'entrada de la localitat| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Vielha e Mijaran

 

Vielha llueix des d'aquesta setmana nova entrada a la localitat, amb una plaça on llueix una gran creu occitana, amb motiu de la festa de Sant Miquèu, patró del municipi, i també es va realitzar la tradicional missa a l'església de Sant Miquèu.

La tarda festiva va començar amb la inauguració de les obres de la segona fase de l'entrada de Vielha, on s'han consolidat infraestructures i millorat les voreres, canalitzacions de serveis, redistribuït i canviat el paviment del pàrquing i s'ha elaborat una petita plaça amb una enorme creu occitana.
 
L'alcalde de Vielha, Alex Moga, va declarar a la presentació que “amb aquesta obra hem integrat dos barris del poble de Vielha i a més hem dignificat l'entrada de la capital de la Vall d'Aran". A la inauguració també van estar presents representants del Conselh Generau d’Aran.
 
Tot seguit es va celebrar la missa en honor a Sant Miquèu a l'església que porta el seu mateix nom, al centre de Vielha. En finalitzar la celebració religiosa va haver-hi coca i cava per a tothom en els porxos de l’Ajuntament de Vielha.


Comentaris

envia el comentari