Catalunya Diari

Vilagrassa estrena nova pista poliesportiva

Vilagrassa estrena nova pista poliesportiva| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 

Vilagrassa ha inaugurat aquest dissabte la nova pista poliesportiva. La instal·lació ha comptat amb un pressupost que ronda els 34.000 euros i ha estat finançada gairebé íntegrament per la Diputació de Lleida, a través dels seus plans d’inversions.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha presidit aquest dissabte la inauguració, juntament amb l'alcalde de la localitat, Jordi Serés, de la vicepresidenta segona de la Diputació, Rosa M. Perelló, de la presidenta del Consell Comarcal de l’Urgell, Rosa M. Mora, i de la diputada Josefina Bernades, entre altres representants institucionals.
 
En la seva intervenció, Reñé ha recordat que els equipaments i els serveis són claus per a la supervivència dels municipis i que la col·laboració entre les administracions és bàsica per aconseguir bastir aquestes infraestructures en municipis petits com el de Vilagrassa.
 
Per la seva banda, l'alcalde del municipi ha agraït la col·laboració de la Diputació hi ha explicat que la voluntat de l'ajuntament és que la pista serveixi també en un futur com a pati de la nova escola.
 
L’acte d’inauguració s’ha conclòs amb una exhibició de patinatge infantil a la nova pista poliesportiva municipal.


Comentaris

envia el comentari