Catalunya Diari

Vint-i-una colles de tot Catalunya, a la Biennal Gegantera Ciutat de Balaguer

Vint-i-una colles de tot Catalunya, a la Biennal Gegantera Ciutat de Balaguer| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Balaguer

 



La Colla Gegantera i Grallera de Balaguer organitza cada dos anys aquesta cita en la que s’esperen mig centenar de gegants de Lleida, Tàrrega, Mollerussa, Les Borges Blanques, La Fuliola i Boldú, Ponts, Ullestret, Terrassa, Tornabous, Bellpuig, Seròs, Camarasa, Vilanova i Rocafort, Oliana, Gerb, Torrefarrera i Fraga.
 
La trobada començarà a les 10.00 hores al Parc de la Transsegre i d’aquí arrancarà la cercavila que passarà pel Passeig de l’Estació, fins el carrer de Doctor Fleming, on es farà un canvi de sentit, continuarà per l’avinguda Pere III, creuarà la passarel·la fins al carrer del Pont, plaça Sant Salvador, carrer Pintor Borràs, plaça del Pou, carrer Major i plaça Mercadal. 
 
Posteriorment, a les 14.00 hores es farà un dinar al pavelló Molí de l’Esquerrà amb tallers infantils i música. El preu del tiquet és d’11 euros, el qual pot adquirir-se de forma anticipada a la botiga Mormur, ubicada a la plaça Mercadal, 7. 
 
A la presentació de l'activitat, celebrada aquest dilluns, hi ha assistit l’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé, el regidor de Cultura i Festes, Miquel Aige, i Judit Colilles, representant de la Colla Gegantera de Balaguer. 


Comentaris

envia el comentari