Catalunya Diari

Visita el Pirineu i gaudeix de Càmpings Bike&Run, una iniciativa única i pionera

Visita el Pirineu i gaudeix de Càmpings Bike&Run, una iniciativa única i pionera| Redacció - Fotografia: Facebook Esierribikes

 Totes les rutes organitzades tenen la sortida i l'arribada des de cadascun dels càmpings participants i estan perfectament senyalitzades, només cal seguir el 'camí verd' del CB&R. Aquestes són paratges singulars, espais naturals, vies històriques o senders de bestiar. Els propis establiments són els que han prescrit les rutes o senders atorgant un valor afegit únic, atès que són els especialistes, els que millor coneixen el seu entorn i totes les seves possibilitats allunyant-se dels formats clàssics i tancats de les guies turístiques.
 
Càmpings Bike&Run, una iniciativa pionera i inèdita, és un estil de vida. És una invitació a descobrir l'entorn que ens envolta practicant senderisme o posant a prova la nostra resistència corrent o pujats a la BTT mentre s'interactua amb el medi natural i cultural. Cada càmping ha dissenyat una sèrie d'itineraris que només ells coneixen a la perfecció i a partir d'ara comparteixen a CB&R. Un autèntic quadern de viatge que mostra on, quan i com gaudir cada ruta en funció de la seva dificultat i dels objectius de cada viatger-turista: zones boscoses, baixades pronunciades, pujades dures...
 
Totes les rutes es troben registrades a Wikiloc amb el nom de CB&R + nom del càmping + nom de la ruta, i al microsite del projecte. El client també podrà trobar i seguir directament les rutes des d'un GPS estàndard. El grau de dificultat de la ruta està marcat amb els colors verd, blau i vermell (de menys a més dificultat). A més, els CB&R disposen d'espais adequats per a la neteja, manteniment i recanvis bàsics de les bicicletes.
 
Els càmpings participants són: Alta Ribagorça, Bedura Park, Cadí Vacances, El Solsonès, Gran Sol, La Borda del Pubill, la Cerdanya, la Noguera, La Presalla, Nou Càmping, Sol i Neu, Vall d' Àger, Verneda i Voraparc. En els propers mesos, aniran augmentat en nombre d'establiments i de rutes diferenciades segons els objectius del viatger: bicicleta de muntanya, senderisme o running.


Comentaris

envia el comentari