Catalunya Diari

Visites guiades nocturnes les nits d'agost a Cervera

Visites guiades nocturnes les nits d'agost a Cervera| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Cervera

 Les tres noves visites d’enguany són: 'Cervera amb ulls de cérvol', dimarts 5 d’agost; 'la Missió de Maria Güell i Puig', dimarts 12 d’agost; i '10 anys d’experiències nocturnes', dimarts 19 d’agost. Totes les rutes, que són gratuïtes, comencen a les 22.00 hores i els llocs de trobada són el passeig de l’Estació, la plaça Santa Anna i la plaça Major, respectivament.
 
Des del Centre d’Acollida Turística (CAT) i la Paeria de Cervera, organitzadors de les visites, s’espera tornar a omplir els carrers de la ciutat i que totes les persones assistents pugueu gaudir de la història de la ciutat, amb el bon guiatge d’Armand Forcat.
 
Les visites nocturnes de Cervera han presentat cada any itineraris diferents: les guerres carlines, l’obra de Jaume Padró, els 650 anys de la Generalitat de Catalunya, els dotze campanars de la ciutat, la Muralla, la Guerra del Francès a Cervera, la història de carrers i places, i un llarg etcètera. Totes les visites han tingut una gran afluència de públic, ja que sempre han reunit més de 300 persones.


Comentaris

envia el comentari