Catalunya Diari

Visites guiades nocturnes les nits d’agost a Cervera

Visites guiades nocturnes les nits d’agost a Cervera| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Cervera

 

La ciutat de Cervera repetirà un any més aquest mes d'agost l'exitosa iniciativa 'Les visites nocturnes de Cervera', tres itineraris turístics guiats per Armand Forcat, que s'han convertit en imprescindibles de les nits de l'estiu de la localitat.

Les visites nocturnes del 2015 són: 
- 'L’aigua en terra de secà', dimarts dia 4 d'agost.
- 'La Cervera dels Àustries', dimarts dia 11 d'agost.
- 'Camí Ral', dijous dia 20 d'agost.
 
Totes les rutes, que són gratuïtes, comencen a les 22.00 hores. Els llocs de trobada són les escales de l’estació de tren, la plaça Santa Anna i la plaça Major, respectivament.
 
Des del Centre d’Acollida Turística (CAT) i la Paeria de Cervera, organitzadors de les visites, s’espera tornar a omplir els carrers de la ciutat i que totes les persones assistents pugueu gaudir de la història de la ciutat, amb el bon guiatge d’Armand Forcat.
 
Les visites nocturnes de Cervera arriben enguany a l’onzena edició. Cada any han presentat itineraris diferents: les guerres carlines, l’obra de Jaume Padró, els 650 anys de la Generalitat de Catalunya, els dotze campanars de la ciutat, la Muralla, la Guerra del Francès a Cervera, la història de carrers i places, i un llarg etcètera. 
 
Totes les visites han tingut una gran afluència de públic, ja que sempre han reunit més de 300 persones.


Comentaris

envia el comentari