Catalunya Diari

Visites sense cita prèvia tots els diumenges al Museu Cal Trepat de Tàrrega

Visites sense cita prèvia tots els diumenges al Museu Cal Trepat de Tà rrega| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tà rrega

El Museu de la Mecanització Agrària Cal Trepat de Tàrrega ofereix des del 19 de gener visites guiades tots els diumenges sense necessitat de concertar cita prèvia. Aquesta iniciativa vol facilitar al públic la possibilitat de gaudir d’aquest atractiu patrimonial les matinals festives de diumenge.

En concret, les visites es programen a les 11.00 i a les 12.30 hores. Per a la resta de dies de la setmana, com fins ara, cal posar-se en contacte prèviament mitjançant el telèfon 973 311 616 i el correu electrònic [email protected]

Inaugurat l’any 2012, Cal Trepat rep una mitjana de 400 visites mensuals. Aquesta xifra podria augmentar ara que el complex forma part del Sistema Territorial del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC).

Cal Trepat ha esdevingut un pol de referència per copsar la transició entre la fabricació artesanal i la industrialització contemporània del segle XX. L’antiga fàbrica, dedicada antany a la producció de maquinària agrícola i museïtzada per l’Ajuntament, ofereix un recorregut per les naus de foneria, disseny i tallers contemplant màquines, eines i motllos, a més d’audiovisuals.


Comentaris

envia el comentari