Catalunya Diari

Albert Rivera i Malú haurien tallat, segons Socialité

Segons María Patiño, a Malú no li hauria agradat com Rivera ha estat gestionant la seva relació, ja que ella volia «més naturalitat»
Fotomontatge Rivera i Malú
Malú hauria optat per trencar la seva relació amb Albert Rivera només mesos després que sortís a la llum l'afer  | Cedida

Hores més que baixes per a Albert Rivera. Al líder de Ciutadans se li acumulen les males notícies a nivell professional i just després de la dimissió de tres homes forts del partit en menys de dues setmanes, sembla que pot plegat podria anar encara més enllà per una notícia que no ha deixat ningú indiferent: Rivera i Malú podrien haver partit peres. 

 

Segons 'Socialité', la parella va optar per deixar-ho oficialment el passat dimecres. «Van deixar-ho el passat dimecres i no s'han vist fins fa dos dies, confirmat per l'entorn polític de Rivera», recull 'En Blau' d'unes paraules pronunciades per María Patiño a Telecinco.

 

Tot plegat, però, sembla que va més enllà ja que la presentadora arriba a assegurar: «El polític ha donat prioritat a la seva carrera. A Malú no li hauria agradat com Rivera ha estat gestionant la relació, ella volia més naturalitat». 

 

«Han deixat la relació d'amor, no la d'amistat»

És, finalment, la lapidària declaració de Patiño per donar a entendre que Malú i Rivera han apostat per l'alternativa més dràstica de totes les possibles. Ara, doncs, tot sembla indicar que Malú hauria dinamitat la relació en veure les múltiples reticències de Rivera a fer públic el seu afer, ja que mai se'ls ha pogut veure plegats en cap acte. Des de Telecinco, de fet, asseguren de manera taxativa que hauria estat Malú qui ha pres la decisió de tallar. 

 

Et pot interessar...Comentaris
Encar
Nuca pensé que Malú tuviese tam mal gusto,para salir con un H.que la personalidad es muy variable. De ciudadano.poco y mentiroso mucho....Malú siempre encontrarás otro .H. con autenticidad...y personakidad.

envia el comentari