Catalunya Diari

Alejandro Sanz cancel·la els seus compromisos per culpa d’una pneumònia

El cantant, que es troba a Madrid promocionant el seu últim treball musical #ElDisco, ha hagut de ser hospitalitzat

Alejandro Sanz ha cancel·lat tots els seus compromisos promocionals a causa d'una pneumònia
Alejandro Sanz ha cancel·lat tots els seus compromisos promocionals a causa d'una pneumònia | CatalunyaDiari.cat

Alejandro Sanz ha hagut de cancel·lar tots els seus compromisos de promoció del seu últim treball #ElDisco a causa d’una pneumònia.  El cantant es troba aquests dies a Madrid promocionant el seu últim disc que es podrà comprar a partir del pròxim 5 d’abril i, com és normal en aquests casos, havia de suportar uns dies carregats de diversos compromisos. Però malauradament, el cantant s'ha vist obligat a anul·lar totes les entrevistes, reportatges i presentacions que tenia per aquest motiu.

El cantant ha suspès els seus compromisos promocionals

Aquest imprevist en el seu estat de salut, ha obligat al cantant a cancel·lar tots els compromisos promocionals del seu últim treball que ja tenia acordats. D’aquesta manera, Alejandro Sanz segur que ha hagut de suspendre moltíssims reportatges, entrevistes i presentacions a la ràdio, a la televisió, etc.

Malgrat tot, l’artista espanyol ja ha rebut l’alta hospitalària del centre on ha passat uns dies hospitalitzat a causa d’aquesta pneumònia, però tot i això, continua rebent tractament i atenció mèdica per culpa del seu estat.

Cal recordar que Alejandro Sanz, que va fer 50 anys el passat mes de desembre, sempre ha mostrat un aspecte molt saludable, i malgrat aquest contratemps, segur que molt aviat el trobem una altra vegada al seu hàbitat natural, damunt dels escenaris.

El cantant es troba a Madrid promocionant el seu últim treball #ElDisco
El cantant es troba a Madrid promocionant el seu últim treball #ElDisco | ANTENA 3

 

I és que el cantant presentarà el seu nou disc, l’onzè de la seva carrera professional, a partir de l’1 de juny amb una gira de cinc concerts per tota Espanya. Així doncs, Alejandro Sanz visitarà Sevilla, Madrid, Elche, A Corunya i Barcelona.


Comentaris

envia el comentari