Catalunya Diari

Amazon obrirà una estació logística al polígon de Constantí que donarà feina a 90 persones

L'edifici, de més de 9.000 metres quadrats, començarà a funcionar a l'octubre

Amazon posarà en marxa a l'octubre una estació logística al polígon de Constantí (Tarragonès), que es convertirà en el primer centre d'operacions de la companyia a la demarcació. L'edifici, de 9.000 metres quadrats, donarà servei als clients de la zona.

L'estació crearà més de 90 llocs de treball fixos a temps complet i parcial, i afavorirà la creació de més de 200 oportunitats de feina indirecta per a empleats de les quatre empreses de repartiment locals amb les quals preveu treballar, segons assenyala la multinacional en un comunicat. Aquesta instal·lació donarà impuls al qual Amazon anomena l'última milla del procés de comandes i ajudarà, segons apunta, a millorar l'experiència d'entrega dels clients.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge virtual de la futura estació logística d'Amazon al polígon industrial de Constantí
Amazon obrirà una estació logística al polígon de Constantí que donarà feina a 90 persones | LleidaDiari.cat

Els paquets s'envien a una estació logística des dels centres logístics

La multinacional explica que els paquets s'envien a una estació logística des dels centres logístics i de distribució d'Amazon propers, i a continuació les empreses transportistes els carreguen en els seus vehicles de repartiment i els lliuren als clients.

El centre del polígon de Constantí, dissenyat amb criteris de sostenibilitat, serà la novena instal·lació d'Amazon a Catalunya. Se sumarà a tres centres logístics, un centre de distribució, un centre urbà per al servei Amazon Fresh i tres estacions logístiques –en aquest cas situades a la Zona Franca de Barcelona, Rubí i Martorelles.


Comentaris

envia el comentari