Catalunya Diari

Anna Simón explica la sorprenent anècdota que va viure en un ascensor amb Messi

La periodista Anna Simón ha explicat durant un programa de 'Zapeando' el divertit moment que va viure en un aeroport amb Leo Messi i la seva dona, Antonella Rocuzzo

Anna Simón explica una anècdota viscuda amb Messi
Anna Simón explica una anècdota viscuda amb Messi | Atresmedia

Dues de les cares més habituals d'Atresmedia han explicat les seves divertides anècdotes amb dos futbolistes del Barça. Concretament, Ana Morgade i Anna Simón s'han destapat durant un programa de 'Zapeando' i han desvelat dues curiositats que tenen a veure amb dos importants futbolistes, Leo Messi i Gerard Piqué.

El moment s'ha iniciat quan el presentador de 'Zapeando', Frank Blanco, ha preguntat als seus col·laboradors per moments que havien viscut amb gent popular o molt coneguda. Llavors, la catalana Anna Simón ha explicat que va viure un moment molt divertit amb Messi en un ascensor, cosa que ha fet que Ana Morgade recordés una trobada amb Piqué al tren.

Una trobada a l'ascensor de l'aeroport

«Jo estava badallant, però tu saps aquells badalls que fan que se't desencaixi la cara?», explicava  Simón a Blanco, mentre imitava amb gestos el moment. «I llavors va aparèixer Messi amb la seva dona», afegia la catalana. «Quina anècdota!», va exclamar el presentador, amb to irònic.

Ana Morgade i Anna Simón són col·laboradores habituals de 'Zapeando'
Ana Morgade i Anna Simón són col·laboradores habituals de 'Zapeando' | Atresmedia

 

L'episodi d'Ana Morgade amb Piqué

Per la seva banda, Ana Morgade va relatar un episodi que va viure amb Gerard Piqué al tren, quan treballava per 'Zapeando'. «Em vau demanar que fes un vídeo on em tornava boja i cridava molt al tren. Estava gravant el vídeo, em vaig posar entre dos vagons i em vaig ficar a cridar moltíssim. Quan em vaig girar, tothom m'estava mirant, inclòs Gerard Piqué», comentava la humorista madrilenya.

Immediatament, tots els col·laboradors es van ficar a explicar anècdotes divertides amb famosos que havien vist pel carrer. Entre ells, Miki Nadal va explicar que es va trobar Miguel Ríos en un plató, i que quan li va anar a fer una abraçada, ell li va respondre amb dos petons. Finalment, el presentador Frank Blanco va haver de ficar ordre al plató: «Jo parlava d'anècdotes curioses, no d'un dia jo vaig veure a...», deia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soy de un grupo: #Noentiendonada.

Una publicación compartida de Ana Morgade (@ana_morgade_oficial) el


Comentaris

envia el comentari