Catalunya Diari

Ap! Lleida rep la placa al treball President Macià 2019

L'entrega s'ha dut a terme al Palau de la Generalitat

L'Associació Professional d'Empresàries de Lleida recollint la placa Francesc Macià, el dia 19 de desembre de 2019.
Les medalles i plaques al treball President Macià es van crear l’any 1938 i estan obertes a qualsevol persona o entitat. | LleidaDiari.cat

L'Associació Professional d'Empresàries de Lleida ha recollit aquest dijous al vespre al Palau de la Generalitat la placa al treball President Macià 2019, uns guardons que busquen reconèixer entitats que hagin destacat pels serveis prestats, en benefici dels interessos generals dins del món del treball. En el cas d'Ap Lleida ha estat destacada en la categoria d'igualtat d'oportunitats en el treball i conciliació de la vida personal, laboral i familiar.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La presidenta de l'entitat, Laia Rogel, s'ha mostrat molt agraïda amb aquest premi: "Aquest guardó significa un reconeixement molt gratificant per la tasca duta a terme per Ap! Lleida durant més de 14 anys. Un organisme que vetlla per la conciliació familiar i l'emprenedoria femenina a les Terres de Lleida i als Pirineus".

"Els premis Ap! Lleida són per nosaltres un important altaveu a escala catalana. I gràcies també en part a aquests guardons, la Generalitat de Catalunya també ha volgut reconèixer la nostra tasca", ha afegit Laia Rogel.

Les medalles i plaques al treball President Macià es van crear l’any 1938 i estan obertes a qualsevol persona o entitat.

Ap! Lleida, l’Associació Professional d’Empresàries de Lleida, és una associació sense ànim de lucre, fundada l’any 2005, que representa el teixit empresarial femení de les Terres de Lleida i té per objectiu ressaltar la tasca de la dona en els diferents àmbits. Actualment, l’entitat compta amb més de 130 empresàries associades.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari