Catalunya Diari

Bivid ampliarà la wifi gratuïta de l'Aplec del Caragol

L'empresa i la FECOLL amplien el seu conveni de col·laboració
David Montero, product manager de Bivid, i Ferran Perdrix, president de la Fecoll, durant la firma del nou conveni de col·laboració, el dia 31 de gener de 2020.
David Montero, product manager de Bivid, i Ferran Perdrix, president de la Fecoll, durant la firma del nou conveni de col·laboració. | LleidaDiari.cat

L'operador lleidatà de telefonia, Internet i TV Bivid ampliarà el servei gratuït de wifi als penyistes durant l'Aplec del Caragol 2020. Aquesta és una de les millores que recull l'acord de patrocini que Bivid ha signat aquest divendres a la tarda amb la Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll). 

 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

Després d'un any com a col·laborador d'aquesta coneguda festa gastronòmica, Bivid ha decidit incrementar la seva aposta per l'Aplec del Caragol com a Patrocinador Oficial. Una aliança que coincideix en valors com la sostenibilitat. «De la mateixa manera que l'Aplec fa anys que treballa en l'eliminació de residus amb material compostable; a Bivid hem implementat tot un pla per reduir l'empremta de carboni de la nostra activitat», ha explicat David Montero, product manager de Bivid. Per la seva banda, Ferran Perdrix, president de la Fecoll, ha celebrat l'increment de vinculació de la firma tecnològica amb la festa, «que es traduirà en noves activitats i sorpreses per als penyistes durant l'Aplec vinent, així com en beneficis econòmics per l'organització».

  

Amb aquest nou conveni, l'operador lleidatà Bivid i la Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida obren també la via de noves col·laboracions durant tot l'any, més enllà dels tres dies que dura l'Aplec

 

També et pot interessar...

 Comentaris

envia el comentari