Catalunya Diari

L'Aquàrium de Barcelona celebra 25 anys amb entrades gratuïtes pels més petits

Les instal·lacions es van obrir el 8 de setembre del 1995

Una dona i un home observen la fauna marina i un tauró a l'interior de l'Aquàrium de Barcelona
L'Aquàrium celebra aquest mes 25 anys i ho fa amb entrades gratuïtes | Cedida

El pròxim dimarts 8 de setembre l'Aquàrium de Barcelona celebra el seu 25è aniversari i és per això que ha decidit regalar entrades gratuïtes perquè els seus visitants més petits puguin gaudir-ho. Així doncs, amb motiu de la celebració l'Aquàrium donarà entrades gratuïtes a les nenes i nens que siguin menors de 10 anys. Per poder-se beneficiar d'aquesta promoció caldrà comprar una entrada d'adult, és a dir, per cada entrada d'adult adquirida sense descompte s'obtindrà una gratuïta pels petits.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

L'Aquàrium compta amb més d'11.000 espècies i és considerat Centre de Conservació Marina del Mediterrani perquè la fauna que l'habita ha donat vida a més de 2.500 nous éssers vius. 37 milions de persones han pogut conèixer totes les espècies que hi ha durant aquests 25 anys que fa que les instal·lacions estan obertes.

25 anys cuidant espècies i el mar

El 8 de setembre del 1995 l'aquari obria les portes i ho feia per cuidar el mar i la gran quantitat d'espècies que habiten en ell. Una tasca ha mantingut durant aquests 25 anys i que ha complementat amb la divulgació del seu coneixement per poder educar a tots els seus visitants en el respecte i la protecció cap aquest medi.

En les instal·lacions de l'Aquàrium de Barcelona hi ha instal·lades 1.380 plaques fotovoltaiques encarregades de proporcionar el 12,5% del consum d'energia que necessita l'espai. Aquesta xifra es tradueix en la reducció de 543 tones anuals de CO₂ que es tracta d'una quantitat que es podria absorbir amb 27.000 arbres.

L'Aquàrium de Barcelona és el centre marí mundial de fauna del Mediterrani més gran i ha rebut el certificat Biosphere com empresa turística sostenible. A més, ha entrat a formar part de la World Association o Zoos and Aquariums (WAZA) i de l'Associació Ibèrica de Zoos i Aquaris (AIZA).


Comentaris

envia el comentari