Catalunya Diari

Una surfista arrisca la seva vida per guiar un tauró desorientat a Califòrnia

Els fets van tenir lloc a una platja de la ciutat de Malibú mentre la jove practicava el seu esport. L’animal es va despistar i no sabia com tornar mar endins, cosa que el feia molt perillós

Imatge del moment en què la surfista acompanya el tauró
Imatge del moment en què la surfista acompanya el tauró | @caraotaus

Història increïble la que ens arriba des dels Estats Units on una surfista ha protagonitzat una escena heroica plena de perill. Els fets van tenir lloc a una de les platges de la ciutat de Malibú, a l’estat nord-americà de Califòrnia, quan un enorme tauró va quedar encallat a la vora de la costa visiblement desorientat i sense saber com tornar al mar. 

Va ser llavors quan, lluny d’espantar-se, la jove surfista Britlyn Coleman va decidir ajudar l’animal a poder tornar mar endins. Segons expliquen diversos testimonis, la noia estava practicant el seu esport quan va veure la situació del peix de grans dimensions encallat a la part que cobreix menys de la platja.

En aquell moment, Coleman no ho va dubtar ni un moment i, davant de la mirada atònita i incrèdula de la gent que hi havia llavors a la platja, va apropar-se al tauró, el va agafar amb delicadesa sense que l’animal reaccionés violentament i, mentre l’acompanyava mar endins en contra de les onades, el va estar acariciant en una escena plena d’emoció. Aquest és el vídeo d’aquest increïble moment:

Immediatament, el vídeo s’ha fet viral a les xarxes socials, on els usuaris comenten l’acció de la noia entre paraules d’admiració per l’heroïcitat que va demostrar, però també de temor pel mal que hauria pogut patir la noia si el tauró s’hagués posat nerviós, ja que aquesta maniobra comptava amb un alt nivell de perillositat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari