Catalunya Diari

Astèrix i Obèlix ja van predir l'arribada del coronavirus fa tres anys

No només van predir aquesta nova epidèmia, sinó també la seva arribada a Itàlia

Còmic 'Astèrix a Roma' de l'any 2017, on apareix el 'coronavirus'
Un dels dibuixos més coneguts de la nostra infància ja va predir l'arribada del coronavirus a Itàlia | Catalunya Diari

Si parlem sobre dibuixos animats que prediuen el futur, els primers a aparèixer als nostres caps són 'Els Simpsons'. Els personatges de Springfield van predir, entre altres, la victòria de Donald Trump a la presidència dels Estats Units o l'enfonsament de Ciutadans a les últimes eleccions. Però aquesta vegada se'ls ha avançat un altre clàssic de la infància: Astèrix i Obèlix.

En concret, els mítics personatges gals creats per Uderzo i Goscinny van predir el 2017, ara fa tres anys, l'aparició del coronavirus. Irònicament, es pot trobar aquest nom al seu còmic 'Astèrix a Itàlia', país que ja acumula set morts i centenars d'infectats per aquest virus. 

Astèrix i Obèlix contra el coronavirus 

Al còmic, els nostres estimats protagonistes arriben a Itàlia i acaben competint en una cursa de quadrigues. Allà, apropant-se mentre saluda a l'afició i amb aires de superioritat, descobreixen al seu poderós rival: el Coronavirus, un home emmascarat i vingut directament de Roma.

Després d'una llarga carrera plena d'obstacles, el Coronavirus està a punt de guanyar la competició però cau a l'últim moment, donant la victòria una vegada més als protagonistes gals. Tot seguit, es treu la mascareta i es pot veure que el vertader Coronavirus era Juli Cèsar, qui havia competit a la cursa per assegurar-se que la victòria serià d'un romà.

Còmic 'Astèrix a Itàlia' de l'any 2017, on apareix el 'coronavirus'
El coronavirus ja va aparèixer a Itàlia l'any 2017 | Catalunya Diari

La casualitat no només ha volgut que l'any 2017 aparegués el coronavirus, sinó que ho fes al país del Coliseu. Itàlia s'ha convertit en un dels estats més afectats per aquesta epidèmia, fins al punt d'haver de cancel·lar el conegut Carnaval de Venècia i aïllar part de la població. Ara, caldrà veure si els creadors d'Astèrix i Obèlix s'atreveixen amb una segona part dels gals contra el Coronavirus

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari