CaixaBank és elegit com el banc més innovador d’Europa Occidental

La revista 'Global Finance' ha elegit a CaixaBank com el banc més innovador d'Europa occidental | caixabank

 

La revista nord-americana 'Global Finance' ha elegit CaixaBank com el banc més innovador d'Europa Occidental per primera vegada, dins dels VII premis The Innovators als bancs que destaquen per la seva innovació per a la banca del futur.

 

'Global Finance' destaca tres projectes d'entre els quals s'han presentat per l'entitat bancària: el servei Smart Money i les aplicacions mòbils de BrokerNow i d'AgroBank, segons un comunicat de CaixaBank d'aquest divendres.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

CaixaBank té diverses aplicacions especialitzades

Smart Money és un servei de gestió de carteres totalment digital perquè el client gestioni les seves inversions des de la plataforma del banc; BrokerNow detalla al client les seves inversions i li dóna una visió gràfica global dels principals mercats, a més de notícies actualitzades; i AgroBank és un servei personalitzat a empreses amb notícies del sector, preus dels mercats i calendari d'esdeveniments.

 

L'entitat ha destacat que el seu Pla Estratègic 2019-21 vol posar la tecnologia al servei dels clients i dels treballadors, i és líder en banca digital a Espanya amb la base de clients digitals més gran al país: 6,1 milions, 5,4 dels quals són també clients en banca mòbil.

 

Jordi Gual, president de Caixabank, i Gonzalo Gortázar, conseller delegat de Caixabank

Per l'any 2021 l'empresa voldrà posar la tecnologia al servei dels seus clients | Caixabank

 

Aquest any, 'Global Finance' premia l'entitat com el Millor Banc a Espanya per cinquè any consecutiu i com el Millor Banc a Europa Occidental per primera vegada, i els premis The Innovators es lliuraran a l'octubre a Hong Kong.

 

 

Caixabank guanya 533 milions el primer trimestre d'aquest 2019

El Grup Caixabank ha obtingut un benefici net atribuït de 533 milions d'euros en el primer trimestre de 2019, un 24,3% menys que el mateix període de 2018, any en què es va notar especialment la presència d'extraordinaris. Descomptat aquest efecte, el resultat trimestral hauria crescut un 4,3%. Segons ha informat aquest dimarts a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), aquest descens es deu essencialment a la reducció dels resultats d'entitats valorades pel mètode de la participació, com a conseqüència de la no atribució dels resultats de Repsol després de l'acord de venda (63 milions) i de BFA després de la reestimació de la influència significativa i reclassificació comptable (76 milions).