Catalunya Diari

Beneficis de comprar una casa a Barcelona prop de la mar

Qui no s'ha imaginat mai que es desperta i veu el mar des de la finestra del seu dormitori?

Imatge d'una platja de la costa de Barcelona.
Imatge d'una platja de la costa de Barcelona. | Cedida

Poder viure en una casa prop de la mar és un dels millors somnis de moltes persones i és que, qui no s'ha imaginat mai que es desperta i veu el mar des de la finestra del seu dormitori?
 
 
A més del luxe i la tranquil·litat que proporciona viure en una casa prop de la mar, això proporciona diferents beneficis per a la nostra salut. D'aquí que cada vegada més persones optin per comprar un habitatge en alguna costa.
 
 
A Espanya, les províncies amb mar són les més demandades, entre les quals destaca Barcelona. Per la qualitat de vida i la seva proximitat a la mar. Segur que quan descobreix tot el positiu que té viure a prop de la mar t'animes a comprar una casa a Barcelona en una de les seves meravelloses platges. I és que el catàleg de cases de luxe a Barcelona és molt ample.
 
 

Motius saludables pels quals comprar una casa a Barcelona prop del mar

Tenir una casa prop de la mar té molts efectes positius tant per a la salut de la ment com la del cos. És igual si decideixes comprar una casa de luxe a Barcelona o una petita caseta prop de la mar, l'important és el bé que et sentiràs cada dia.
 
 
A continuació, et mostrem alguns dels avantatges dels quals pots gaudir si decideixes comprar una casa a Barcelona vora mar: 
 

Estimula la salut mental

Si decideixes comprar un habitatge a Barcelona prop de la platja, de seguida t'adonaràs que el paisatge de costa i la tranquil·litat de la mar et sedueixen a portar una vida sana, sense estrès i amb molta calma.
 
 
Sobretot el tema de la tranquil·litat que proporciona el so de la mar és un dels factors pel qual moltes persones decideixen viure a prop de la mar, per desconnectar de l'ansietat que de vegades genera el viure al centre d'una ciutat.
 
 

Millora els problemes respiratoris

Tenir una casa prop de la platja significa viure en un entorn natural i per tant respirar un aire molt més net que el d'una ciutat. La brisa marina i l'aire fresc són un dels motius que conviden cada vegada a més gent a viure a prop de la mar, ja que per exemple per a persones amb asma o al·lèrgies pot ser molt beneficiós.
 
 
La principal raó està en algunes de les propietats naturals de la mar com el iode o les sals marines. Components que podem trobar en molts descongestionant nasals.
 
 

Beneficis per a la pell

Tothom sap que l'aigua de la mar té propietats curatives com la capacitat d'agilitar la cicatrització de ferides o la millora de problemes cutanis com l'acne o la psoriasi.
 
 
A més, tenir una casa prop de la mar ens farà gaudir de la llum del sol i per tant d'una injecció de vitamina D. Tot i que és important prendre les precaucions necessàries per protegir la nostra pell. Això augmentarà la producció d'endorfines i per tant el nostre benestar físic i mental.
 
 

Redueix l'estrès

És una cosa lògica, moltes persones decideixen comprar una casa a Barcelona prop de la mar per gaudir d'unes vacances o per a retirar-se indefinidament del soroll i l'estrès de la ciutat.
 
 
No obstant això, la reducció de l'estrès està relacionada amb la brisa marina gràcies a la seva composició a base de ions d'hidrogen amb càrrega negativa que augmenta la segregació de serotonina.
 
 
Com pots veure, comprar una casa a Barcelona prop del mar pot ser una bona decisió; tant a curt com a llarg termini. A més del luxe també estaràs contribuint a una millora de la teva salut física i mental. Què més vols?

Comentaris

envia el comentari