Catalunya Diari

Stradivarius treu a la venda unes botes calcades a les d'una firma de luxe

Es tracta d'una botes militars que Dolce&Gabbana ven per 1.150 euros, i que Stradivarius ha calcat a la perfecció per vendre-les a 49,99 euros
Botes militars amb civella estil joia
Botes militars amb sivella estil joia de Stradivarius | Stradivarius

Aquesta temporada de tardor-hivern, l’estil ‘grunge’ serà el protagonisme indiscutible, i un dels articles que no poden faltar al teu armari si ets fan de les últimes tendències, i que a més està arrasant en el món de les ‘influencers’, són unes botes militars; sí, aquest article ha tornat amb força per aquest hivern, i et resultarà un autèntic aliat per combatre les baixes temperatures.

Luxe i baix cost aposten per les botes militars

Firmes de luxe, ‘celebrities', ‘influencers’, etc. tothom s’ha apuntat a la moda de les botes militars, tant que fins i tot Dolce&Gabbana, una de les firmes de luxe més conegudes arreu del món, ha llançat a la venda el seu propi model: unes botes negres amb sivelles amb brillants d'estil joia, que costen ni més ni menys que 1.150 euros.

 

Ara bé, si no et vols gastar aquest dineral en unes botes, ara tens l’opció d’adquirir-ne unes d’iguals però a un preu assequible, ja que la firma de baix costStradivarius ha clonat a la perfecció les caríssimes botes militars de Dolce&Gabbana, i les ha posat a la venda per 49,99 euros, una ganga.

 

Les botes militars de Dolce&Gabbana vs. les de Stradivarius
Les botes militars de Dolce&Gabbana vs. les de Stradivarius | CatalunyaDiari.cat

Un model molt elegant per les joies que porta encastades, i que li aporten un toc luxós al ‘street style’ típic de les botes militars. Entre les botes d’Stradivarius i les de Dolce&Gabbana, només trobaràs una lleu diferència en el color dels brillants, i una gran diferència en el preu, ja que per la resta són completament calcades.

També et pot interessar...

 


Comentaris

envia el comentari