Catalunya Diari

Bricomart, el magatzem on compren els professionals, obre a Lleida

El nou magatzem comptarà amb més de 20.000 productes per a la construcció i la reforma amb els millors preus de la zona

Façana Bricomart Lleida.
Façana Bricomart Lleida. | Bricomart

BRICOMART, el magatzem de la construcció i la reforma, continua creixent a Catalunya amb una tercera obertura. Aquest magatzem de 7.800 metres quadrats, obrirà les portes a Lleida, al carrer Ivars d’Urgell S/N, el proper 20 de novembre. A partir de les 7.30 hores del matí i fins les 14.00 hores i de 15.00 hores fins les 21.00 hores, tots els visitants podran gaudir d’unes instal·lacions punteres on trobaran més de 20.000 productes sempre als millors preus (IVA inclòs), disponibles en estoc permanent i avalats per la qualitat que aporten les marques líders del sector. 

Com en tots els seus magatzems, Bricomart garanteix cada dia PREUS DE MAGATZEM, els més baixos, sense promocions, ni sorpreses i amb l’IVA inclòs al preu final. Un altre dels seus compromisos és la QUALITAT PROFESSIONAL, i per això aposta per marques líders del sector i reconegudes a la zona, com són Ceràmica Fusté, Sorigué, IDM.... A més, aposta fermament pels proveïdors locals i regionals, amb l’objectiu de contribuir en el desenvolupament del teixit empresarial lleidatà.

Bricomart Lleida es presenta com una solució integral en la qual tots els clients poden accedir a més de 20.000 productes, en quantitats d’ESTOC SEMPRE PERMANENT a les seves nombroses seccions: Fontaneria, electricitat, ceràmica, sanitaris, eines, pintura, ferreteria, cuines, terres, portes, finestres i materials de construcció. 

Per facilitar una COMPRA RÀPIDA I EFICAÇ, el magatzem disposa d’un ampli pàrquing gratuït exclusiu per a clients amb 408 places, 13 caixes (2 d’elles de gran volum) i una zona de càrrega per a mercaderies voluminoses. A més, la secció de materials, que té més de 2.700 metres quadrats, permet l’accés amb el vehicle per carregar directament la mercaderia

El magatzem ha estat dissenyat perquè els professionals puguin trobar-hi de manera fàcil i senzilla tot allò que busquen. Ofereix grans SOLUCIONS PROFESSIONALS, com són el transport a obra en 24 hores, un taulell de ferreteria amb còpia de claus, mestrejament i igualació, finestres a mida, zona de prova d’eines, sistema tintomètric o un termini de devolucions fins a 100 dies.

Pati de materials de construcció de Bricomart Lleida.
Pati de materials de construcció de Bricomart Lleida. | Bricomart

Fidel al model Bricomart, els clients rebran el millor ASSESSORAMENT PROFESSIONAL. El personal del magatzem està format per 94 EXPERTS en cada ofici del sector, en formació contínua i sempre al dia de les novetats. A més, l’equip està compost en la major part per persones nascudes o residents a Lleida, la qual cosa ha suposat la creació de nous llocs de treball de qualitat per als veïns de la ciutat.

Bricomart reforça així la seva presència a Catalunya, ja que aquest és el tercer magatzem que cal sumar als que ja hi ha a Terrassa i a Sant Quirze del Vallès. D’aquesta manera, també podrà donar cobertura a Lleida, on arriba amb una inversió de 12 milions d'euros i es converteix en el 25è magatzem de la marca a la península, amb la qual cosa consolida el lideratge com a principal superfície de distribució especialitzada en el sector de la construcció i la reforma. 


Comentaris
Marc
I tanca migdia per una hora és una mica estrany parell un lloc tan gran.

envia el comentari