Catalunya Diari

Ares Teixidó se sincera sobre la polèmica amb Bustamante

Va explicar a 'El programa de Ana Rosa' que va fer un pacte de silenci amb el cantant

Ares Teixidó a 'El programa de Ana Rosa' | Telecinco

Feia temps que no es parlava de la suposada relació entre David Bustamante i Ares Teixidó però la lleidatana ha tornat a parlar sobre el tema a 'El programa de Ana Rosa'. En concret, l'exconcursant de 'Gran Hermano' va explicar que el motiu pel qual va negar que entre ella i el cantant hi havia quelcom més que una amistat va ser pel pacte de silenci que va acordar amb ell.

Però la cosa no es va quedar aquí perquè Teixidó va confessar que va decidir trencar aquest pacte quan li van diagnosticar diabetis. «Em vaig veure ingressada a l'hospital amb una malaltia crònica i havia d'assumir molts canvis a la meva vida, així que vaig decidir passar pàgina sobre aquest assumpte», va afirmar.

Les conseqüències del judici públic

En aquest sentit, l'exconcursant de 'Gran Hermano' va recordar que l'època en què va sortir a la llum la seva suposada relació amb Bustamante va ser un moment difícil per a ella. Els comentaris a la televisió sobre ella i el judici públic que es va fer van provocar que Teixidó tingués canvis d'humor i una barreja d'emocions important.

Per aquest motiu, la lleidatana va relacionar aquesta situació amb la diagnosi de la diabetis perquè «és una malaltia molt emocional» però va especificar que «tampoc puc dir que aquesta fos l'única causa». El que sí que va afirmar Ares és que no va saber gestionar bé la polèmica amb el cantant. «Vaig optar pel silenci i ningú ho va rebre bé. Vaig pensar més a protegir-lo a ell que a mi mateixa».

Ares Teixidó habla sobre Bustamante
Ares Teixidó parla sobre la seva relació amb Bustamante | Telecinco  

«La veritat només la sabem ell i jo»

La catalana va ser bastant crítica amb ella mateixa i va dir que no se sentia orgullosa de la seva actuació. «Crec que ho vaig fer malament com a dona perquè jo estava soltera i podia estar amb qui volgués». Respecte al motiu pel qual no va tenir futur la seva relació amb el cantant, va preferir ser discreta. «La veritat només la sabem ell i jo».

Actualment, Teixidó ha trobat l'amor en un dels seus amics que li va donar suport durant els moments més difícils de la seva vida. I sobre Bustamante, la catalana només té bones paraules. «No puc dir-te res dolent d'ell, és una persona que no he estimat, sinó que estimo molt».


Comentaris

envia el comentari