Catalunya Diari

El fenomen Rosalía es consolida a Catalunya en forma de caganer

Les figuretes polítiques han perdut pes perquè el passat Nadal ja es van estrenar tots els exconsellers empresonats i a l'exili

El caganer de Rosalía pel Nadal 2019
L'empresa gironina Caganer.com aposta pel fenomen Rosalía | Catalunya Diari

A Catalunya no hi ha Nadal sense Tió ni sense un caganer amagat al pessebre o a qualsevol raconet de casa. La figureta és tot un reclam comercial i cada any se'n presenten noves incorporacions que revolucionen els mercats de desembre. Enguany, Rosalía té tots els números de ser triomfadora. L'empresa gironina Caganer.com ha aprofitat el fenomen Rosalia i ha apostat per dedicar-li una figureta. «Una persona de Catalunya que ha arribat a on ha arribat havia d'estar dins del nostre imaginari», ha reblat Marc Alòs.

Caganer.com ha apostat per incorporar més dones entre les seves figuretes i posarà a la venda les rèpliques de la cantant, a més de l'activista Greta Thunberg o diverses superheroïnes.

Les figuretes polítiques perden pes aquest Nadal

Noves figures de Caganer.com pel Nadal 2019
Les dones prenen un paper important en les novetats de Caganer.com per aquest Nadal 2019 | Catalunya Diari

Alòs, ha detallat que aquest any les figuretes polítiques han perdut pes, ja que l'any passat ja van estrenar tots els exconsellers empresonats i a l'exili, així com líders internacionals com Theresa May. Precisament, aquesta última ja ha estat renovada pel caganer de Boris Johnson, el nou primer ministre britànic.

També aposten per 'La casa de papel'

Nous caganers d'empresa gironina pel Nadal 2019
La marca gironina aposta també per figures de 'La casa de papel' | Catalunya Diari

L'empresa Caganer.com ha presentat fins a mig centenar de noves figuretes de cara a aquest Nadal, entre les quals també hi ha els protagonistes de la sèrie espanyola 'La Casa de Papel', que ha aconseguit un ressò internacional. És una figureta amb la careta de la cara de Dalí i el vestit vermell característic.

Puigdemont, Obama, Trump i Messi, els més venuts

En una clara aposta de Caganer.com per donar a conèixer la cultura catalana arreu del món, la companyia distribueix figuretes de personatges coneguts a molts països, especialment polítics i esportistes. Tant és així que el caganer més venut ja no és el clàssic amb barretina: l'han desbancat Carles Puigdemont, Barack Obama, Donald Trump i Leo Messi. Aquest Nadal, però, la Rosalía arriba trepitjant fort per colar-se als mercats nadalencs i a moltes cases de Catalunya.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari