Catalunya Diari

Neix la primera targeta de crèdit a Espanya feta amb plàstic 100% reciclat

Els clients ja la poden sol·licitar a la seva oficina o a través de www.caixabank.es

Targeta de crèdit discover
Imatge de la primera targeta que es comercialitza a Espanya fabricada amb material 100% reciclat.| LleidaDiari.cat

CaixaBank posa a disposició dels seus clients la primera targeta que es comercialitza a Espanya fabricada amb material 100% reciclat a través del seu producte Visa &Pay. El suport material d'aquesta targeta, que els clients interessats poden sol·licitar ja tant en oficines com a través del canal online www.caixabank.es, procedeix íntegrament de PVC reciclat a partir de fonts com deixalles de la indústria de la construcció, reciclatge de bosses de plàstic o residus d'altres targetes, entre altres.
 
 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 
 
La comercialització de la Visa &Pay de plàstic reciclat és un pas més per a la implantació de materials reciclats en tota la gamma de targetes de CaixaBank, que suposaria la substitució aproximada de més de 18 milions de plàstics actualment existents en el mercat.
 
 
L'entitat presidida per Jordi Gual i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar és pionera a Espanya en la introducció de materials reciclats per a productes financers. Ja l’any 2019, tota la gamma de targetes regal de l'entitat (unes 150.000 unitats a l'any) va passar a estar fabricada per un material biodegradable (àcid polilàctic, procedent del midó de blat de moro), per a afavorir el seu reciclatge i la seva eliminació sense residus al final de la seva vida útil (màxim de dos anys, en tractar-se de targetes regal).
 
 
CaixaBank preveu comercialitzar 10.000 unitats d'aquesta targeta durant el 2020. La nova Visa & Pay de plàstic reciclat està dissenyada per ser utilitzada com la targeta habitual dels clients.
 
 

Una targeta pensada per a respectar el medi ambient

Des del punt de vista dels serveis financers que aporta aquest nou producte, cal destacar que la Visa &Pay de plàstic reciclat és tècnicament una targeta de crèdit Visa &Pay, tot i que incorpora innovacions respecte als estàndards habituals, com la possibilitat d'estalviar amb cada compra una quantitat per arrodoniment que finalment i, si es desitja, es podrà donar a una ONG mediambiental.
 
 
A més, CaixaBank està compromesa amb la compensació de la petjada de carboni i per això, amb aquesta campanya, l'entitat finançarà la plantació d'un arbre per cada nova targeta. Així mateix, l'entitat realitza una cuidada gestió dels riscos ambientals, per evitar, minimitzar, mitigar i remeiar en la mesura del possible els riscos potencials per a l'entorn o la comunitat.

Comentaris

envia el comentari