Catalunya Diari

L'escape room de La Casa de Papel aterra a Barcelona

Del 18 d'octubre al 17 de novembre podràs intentar atracar la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre

La Casa de Papel
L'escape room de La Casa de Papel aterra a Barcelona | Cedida

Si ets dels que a les 9 del matí d'aquest divendres era actualitzant Netflix a l'espera de la tercera temporada, dels que somia amb els capítols del Professor, Rio i Tòquio o dels que creu que no hi ha cap sèrie millor que La Casa de Papel, això t'interessa. L'escape room basat en la sèrie dels atracadors arriba a Barcelona del 18 d'octubre al 17 de novembre per fer viure als fans la sensació de robar la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre com en la ficció.

S'instal·larà al Centre Comercial La Maquinista després d'haver arrasat a Madrid, amb un èxit de 80.000 assistents, ja que es tracta de la sèrie espanyola més vista a Netflix. Permet l'entrada a 100 persones a la vegada i es tracta de l'escape room més gran d'Europa, encara que és imprescindible comprar l'entrada amb antelació.

Màscares de Dalí i granotes vermelles t'esperen al joc que imita millor aquesta ficció, amb decorats originals i, fins i tot, el telèfon vermell del Professor. Et podràs endinsar en l'aventura de robar 2.400 milions d'euros, desxifrar les pistes i superar les proves sense que s'acabi el temps! Aquesta tardor, ser Moscou o Nairobi és a les teves mans.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari