Pablo Casado titlla Quim Torra de «desequilibrat»

«No és un insult... se l'ha de cessar ja», ha aclarit el cap de files del PP
Pablo Casado ha tornat a demanar un altre 155 per a Catalunya | CatalunyaDiari.cat

Pablo Casado és un d’aquells líders que acostuma a agradar a la dreta. Tant directe com taxatiu, el nou màxim exponent del Partit Popular ha fet del seus discursos el seu gran actiu. En aquest context i de visita a Catalunya, però, Casado ha anat un pèl més enllà i ha optat per incriminar directament Quim Torra.

 

«És un desequilibrat», ha comentat Casado sobre torra mentre, al fil de la polèmica, el líder popular prosseguia: «No és un insult... veient els articles que ha fet on titlla els espanyols de bèsties, se l’ha de cessar ja».

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les últimes hores de Catalunya i el procés, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Casado carrega contra la «via eslovena»

«Quim Torra anhela la via eslovena». Així mateix, doncs, Casado ha tornat a agafar l’estela que va deixar el president de la Generalitat en citar la ‘via eslovena’ per carregar, i amb molta duresa, contra aquest.                              

 

Pablo Casado ja va carregar amb duresa contra la reunió de Junqueras i Iglesias a Lledoners | CatalunyaDiari.cat

 

Durant la presentació del candidat Alejandro Fernández com a relleu d’Albiol al capdavant de la formació, el líder del PP no s’ha estat de res per tornar a demanar un 155 per a Catalunya. Com ja havia fet en altres ocasions, Casado ha sentenciat: «Sánchez ha de dir com i quan aplicarà el 155 a Catalunya. D’altra banda, també li ha de dir a Torra en quin moment s'aplicarà la legalitat, es prendrà el control dels Mossos i se'l cessarà de forma fulminant».

 

 

Casado, d'altra banda, ja va saltar ahir a la palestra en demanar la il·legalització dels CDR i ArranComentaris

envia el comentari