Catalunya Diari

Un casal d'estiu veta un nen per dur l'uniforme de la selecció espanyola

Les xarxes socials s'han omplert de polèmica arran de la publicació d'aquest tuit

La polèmica ha inundat en les darreres hores Twitter després que un usuari escrigués un tuit en el qual explicava que havien impedit que un nen vestís el xandall de la selecció espanyol de futbol en un campus d'estiu.

Concretament, a l'escrit es podia llegir: «Avui al casal d'estiu un nen ha vingut amb l'uniforme de la selecció espanyola, però ja l'hem avisat que així no podia venir». Arran de la seva confessió, han estat moltes les persones les quals han protestat per aquesta mesura i, fins i tot, s'ha arribat a qüestionar que podia ser una broma.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge d'un polèmica tuit
Un casal d'estiu veta un nen per dur l'uniforme de la selecció espanyola | Twitter

Respostes abans d'eliminar el perfil per complet

En aquest sentit, una de les persones ha escrit: «Teniu normes sobre com poden vestir els nens als casals d'estiu? Quin problema teniu amb un nen que porta una samarreta esportiva de la selecció espanyola?».

Sigui com sigui, la polèmica ha estat servida i aquesta decisió del campus, del qual desconeixem la ubicació, no ha agradat a tothom. En un primer moment, l'usuari que ha escrit el tuit ha passat d'un perfil públic a un privat fins que, finalment, ha decidit eliminar-lo.

Imatge d'un perfil de Twitter esborrat
L'autor del perfil de Twitter ha eliminat el compte | Twitter

Una Eurocopa que anima als més petits de casa

Cal recordar que el món del futbol europeu està vivint aquestes setmanes jornades apassionades a causa de la celebració de l'Eurocopa.

Per aquest motiu, és més probable que els més petits de casa vulguin lluir els uniformes dels seus equips o dels equips dels seus ídols. Al cap i a la fi, només són nens plens d'il·lusió que poc entenden de colors, banderes i fronteres.


Comentaris

envia el comentari