Catalunya Diari

Els centres d'estètica de Catalunya podran obrir les seves portes de nou

El Govern prorroga 10 dies més el tancament de la restauració, cinemes, teatres i gimnasos

Imatge d'una tractament d'estètica
El Govern prorroga 10 dies més el tancament de la restauració, cinemes, teatres i gimnasos | Pixabay

Els centres d'estètica de Catalunya acaben de rebre una de les notícies més esperades en les darreres setmanes. I és que els centres d'estètica podran aixecar les persianes a partir del divendres 13, és a dir, aquest divendres mateix, sempre que compleixin amb un seguit de mesures com oferir sessions individuals als seus clients.

Aquesta notícia arriba després que, el sector més afectat per la crisi de la Covid, el de l'hostaleria, hagi sabut aquest dijous que no podran obrir els seus locals fins, mínim, d'aquí a deu dies. En aquest sentit, la consellera de Salut, Alba Vergés, ha explicat que en els dies vinents es treballarà amb els diferents sectors un pla de desescalada a partir del 23 de novembre, començant pels serveis a l'exterior (incloent-hi les terrasses).

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El conseller d'Empresa, Ramon Tremosa, va fer una proposta perquè la restauració pogués reobrir parcialment ja aquest cap de setmana. També diversos alcaldes metropolitans van pressionar en aquest sentit. El Departament de Salut, per la seva part, ja va deixar clar dilluns que era partidari de mantenir les restriccions perquè la situació de les UCI és complexa.

La intenció del Govern a mesura que avança la pandèmia

Així doncs, sembla que de mica en mica, la intenció del Govern de la Generalitat de Catalunya és la d'obrir tots aquells negocis que s'han vist obligats a abaixar les seves persianes a causa de la pandèmia. De fet, en el cas dels bars i restaurants, aquest cessament de l'activitat s'ha produït en més d'una ocasió i, a Lleida, el sector hostaler ja acumula tres tancaments en un any. Per aquest motiu, alerten de la necessitat d'obrir els seus negocis com més aviat millor per a poder revertir aquesta situació de crisi que, més enllà de ser sanitari, també està sent terriblement econòmica pel país.


Comentaris

envia el comentari