Catalunya Diari

'Una Nit amb la Beth', el darrer concert del Festival de les Arts de Reus

La cantant catalana actuarà el pròxim 4 de juliol a l'Institut Pere Mata

beth
Beth Rodergas actuarà a Reus al juliol | redacció

El pròxim dijous, 4 de juliol, Reus acollirà una de les veus més internacionals del territori català. Es tracta de la cantant Beth Rodergas, la qual oferirà un gran concert al Festival de les Arts de Reus (FAR) d'aquest 2019. L'Institut Pere Mata serà l'encarregat d'acollir una vetllada que de ben segur que no deixarà a ningú indiferent, la qual donarà el tret de sortida a les 21.00 hores. I és que la cantant catalana farà un repàs dels seus èxits més reconeguts, oferint, fins i tot, versions inèdites d'algunes cançons que ha preparat de manera explícita pel FAR.

Tots aquells que vulgueu gaudir d'una vetllada màgica i carregada de records, ja podeu comprar les vostres entrades a les taquilles del Teatre Bartrina i del Teatre Fortuny de Reus. Pels que ho preferiu, ho podeu fer de manera online, punxant sobre aquest enllaç. El preu de les entrades és de 25 euros i, a més, totes elles inclouen un sopar per tal de gaudir de la nit d'una manera completa. 

Una de les artistes més conegudes en el marc català

Tots recordem a Beth Rodergas per la seva participació a Operación Triunfo, la qual la va dur a representar a Espanya a Eurovisió l'any 2003. Des de llavors, l'artista no ha parat de créixer, tant en l'àmbit musical com en l'artístic. I és que també l'hem pogut veure sobre els escenaris, participant a nombroses obres de teatre com per exemple 'Pels pèls', 'L'illa dels monzons', 'Flor de Nit, el Cabaret' o 'Blank', entre d'altres.

D'altra banda, també ha fet aparicions en televisió, com a presentadora a 'El club', com a personatge a la sèrie 'Lalola' o com a presentadora a 'Buscant la Trinca', per exemple. A més, ha posat música a algunes sèries com 'La Riera' o 'Polseres Vermelles'. En conclusió, una artista que ha demostrat en nombroses ocasions el seu indiscutible talent, predisposició i, sobretot, art.


Comentaris

envia el comentari