Catalunya Diari

Leroy Merlin contractarà 350 persones a Catalunya a l'estiu

Els nous empleats reforçaran les posicions de caixa, reposició, logística i venda de productes i solucions de la secció de jardineria

Leroy Merlin
Leroy Merlin ampliarà la seva plantilla a Catalunya en 350 persones durant els mesos d'estiu. | Leroy Merlin

Leroy Merlincontractarà350 persones a Catalunya per reforçar la campanya d'estiu. A tot l'Estat, l'empresa reforçarà els equips de botiga amb la incorporació de 2.000 persones. Aquestes ofertes d'ocupació responen al compromís de la companyia per garantir una «disponibilitat immediata» dels productes.

Les botigues han tingut una «magnífica acollida» per part dels consumidors durant els primers dies de reobertura i han superat les expectatives de la companyia. «Hem decidit augmentar la nostra capacitat d'atenció al consumidor en un moment d'alta demanda, a les portes d'un període estival després de setmanes de confinament», ha assegurat el director de Comunicació, Identitat Corporativa i Negoci Responsable de la companyia, Rodrigo de Salas.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Doble formació: funcions de botiga i protocols de seguretat

Els nous empleats de Leroy Merlin reforçaran les posicions de caixa, reposició, logística i venda de productes i solucions de la secció de jardineria durant els mesos de juny, juliol i agost.

Les persones contractades rebran una formació especialitzada en les seves funcions en botiga però també en protocols de seguretat i salut en el context de la Covid-19.


Comentaris

envia el comentari