Catalunya Diari

Euskaltel arriba a Catalunya gràcies a un acord amb RACC

L’empresa ha iniciat el seu pla d’expansió fora del nord de l’Estat i ha confirmat la seva presència a Lleó, Cantàbria i La Rioja

Euskaltel arriba a Catalunya gràcies a RACC
Euskaltel arriba a Catalunya gràcies a RACC | Euskaltel

Importants novetats en l’àmbit de les telecomunicacions a Catalunya. L’empresa de telefonia Euskaltel ha iniciat el seu ambiciós pla d’expansió fora de la zona nord de l'Estat. Així ho ha confirmat a la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència aquest dilluns 17 de desembre.

Euskaltel ha arribat un acord amb RACC, segons ha avançat ‘El Español’, i han creat una nova marcaRACCtel+, amb la qual l’operadora de telecomunicacions oferirà als socis de l’entitat catalana tota la seva carta de serveis: telefonia fixa i mòbil, banda ampla i televisió digital. Així doncs, gairebé 600.000 llars de Catalunya podran beneficiar-se de les ofertes de l’empresa líder en el País Basc i, en el futur, dels seus nous serveis tecnològics, com les solucions IoT o la intel·ligència artificial, entre altres.

Euskaltel fa servir les xarxes d’Orange

Amb aquest acord, Euskaltel entra a competir dins del mercat de les telecomunicacions a Catalunya, on es concentra la majoria de socis del RACC. Però l’operadora no només ampliarà el seu territori per terres catalanes, sinó que també té la intensió d’expandir-se aquest 2019 per Lleó, Cantàbria i La Rioja que se sumaran a l’actual domini d’Euskaltel: País Basc, Astúries i Galícia, juntament amb Navarra on estan creixent ara per ara.

D’aquesta manera s’ha confirmat un dels majors temors de les grans operadores de telecomunicacions que dominen el mercat actual, com Movistar o Orange. L’aparició d’una cinquena força que es consolidarà a Catalunya durant l’any vinent. Euskaltel, a més a més, també té un acord amb Orange pel qual la companyia basca pot fer servir la seva xarxa, tot i que encara no s’ha confirmat si serà la que farà servir a la resta de l’Estat quan s’expandeixi a altres territoris.

Més notícies relacionades: «Els Mossos alerten d'una nova estafa de 'phishing' sobre Movistar».

Després de la reunió que han mantingut els representants de les dues empreses, Xavier Pérez, director general del RACC, ha assegurat que «la qualitat del servei tecnològic i de l’atenció al client que ofereix Euskaltel el converteixen en el company ideal per ampliar l’oferta de serveis de telecomunicacions dels socis». A més, ambdues parts han opinat que l’acord serà «molt positiu» per tothom, tant per part de les entitats, com per la dels clients de Catalunya.


Comentaris

envia el comentari