Catalunya Diari

Confinats per covid cinc grups de tres centres educatius catalans

En total hi ha més de 900 confinats i més de 800 positius els darrers dies

Els grups escolars confinats per covid-19 aquest inici de curs ja són 5, un 0,01% dels aproximadament 72.000 grups. No hi ha cap dels 5.105 centres educatius confinats. En total hi ha 928 persones confinades: 836 alumnes, 92 docents i personal d'administració i serveis i cap personal extern.

S'han registrat 861 positius els darrers dies, i ja se n'acumulen 3.281 en total, tots alumnes, docents o PAS. Hi ha tres centres amb algun grup confinat, el 0,06% dels 5.105: l'Àgora-Masia Bach de Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat), amb tres grups; el Col·legi Alemany d'Esplugues de Llobregat; i la llar d'infants Arc de Sant Martí, de Sant Martí de Centelles.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Pla obert d'un grup d'alumnes de l'Institut Escola d'Oliana (Alt Urgell) esperant, amb els seus pares
Confinats per covid cinc grups de tres centres educatius a l'inici del curs | LleidaDiari.cat

El curs passat va acabar al juny amb 199 grups confinats

El curs passat va acabar al juny amb 199 grups confinats, el 0,28% del total. Hi havia 5.950 persones confinades: 5.605 alumnes, 328 docents i personal d'administració i serveis i 17 personal extern. Els positius acumulats eren 85.666 i es registraven 1.328 positius als centres educatius en els últims deu dies. A més, hi havia 150 centres amb algun grup confinat, el 2,94% dels 5.104 centres. El darrer dia de curs escolar va finalitzar amb cap centre tancat completament.

Arrenca del nou curs escolar amb la majoria de mesures covid vigents

Els centres escolars van tornar a obrir les portes aquest dilluns. Ho van fer mantenint el gruix de mesures contra la covid del curs passat, com els grups bombolla i l'ús de la mascareta a partir dels sis anys.

Tot i això, es permet la interacció entre diversos grups amb mascareta, els nens d'un mateix grup no l'hauran de dur al pati i es recupera l'accés de les famílies als centres. La mesura més destacada, però, és que els alumnes que tinguin la pauta completa de vacunació no hauran de confinar-se en cas de cas positiu a l'aula.


Comentaris

envia el comentari