Catalunya Diari

Correus incorporarà més de 4.000 treballadors fixes al llarg d'aquest any

L'empresa de missatgeria té previst crear un total d'11.200 llocs de treball d'aquí fins a l'any 2020

Correus incorporarà més de 4.000 treballadors fixos al llarg d'aquest any | Correos

Bones notícies per tots aquells qui vulguin treballar a Correus. L'empresa postal pública té com a objectiu ampliar la seva plantilla i ofereix, ni més ni menys, que 4.055 llocs fixos de treball, tal com la mateixa companyia s'ha encarregat d'anunciar a través d'un comunicat. D'aquesta manera, es posa en pràctica l'acord que van establir amb els sindicats durant el passat desembre, segons el qual Correus es compromet a crear, de manera progressiva i fins a l'any 2020, un total d'11.200 places de feina.

Correus ha convocat un total de 4.055 llocs de treball fixos

L'empresa de missatgeria Correus ha convocat 4.055 llocs de treball fixos, tal com ells mateixos han fet públic a través d'un comunicat publicat al seu web. L'anunci recull que aquestes places s'engloben «en categories operatives», de les quals 3.000 són per exercir de carter, mentre que 494 serviran per dur a terme tasques d'atenció al client en oficines i les altres 365 guardaran relació amb els agents de classificació.

La companyia aclareix que aquesta acció suposa una «mostra del compromís de Correus amb la creació de feina estable com un instrument per a garantir el millor servei postal i de paqueteria a tots els ciutadans».

El pròxim 1 de març s'incorporaran 2.295 nous treballadors

Correos
Correus té previst crear, de manera progressiva i fins a l'any 2020, un total d'11.200 places noves | Twitter

 

Aquesta, però, no és la primera ni l'última oferta de l'empresa postal, ja que el pròxim 1 de març està previst que s'incorporin un total de 2.295 persones a les files de Correus, que serà quan estaran complerts tots els requisits i tràmits necessaris per dur a terme aquesta acció. En aquesta ocasió, les tasques a dur a terme seran de caràcter logístic, així com de repartiment en els àmbits rural i urbà i d'atenció al client.

La mesura s'engloba dins l'acord que van establir l'empresa i els sindicats durant el passat mes de desembre. Després de diverses trobades i negociacions, Correus es va comprometre a incorporar fins a 11.200 places de feina fixes, posant l'any 2020 com a data límit.


Comentaris

envia el comentari