Catalunya Diari

Inauguren un enorme parc aquàtic a la Costa Daurada

Es tracta d'un parc aquàtic inflable de gairebé 1.000 metres quadrats, la plataforma estarà disponible cada dia al llarg de la temporada d'estiu

La plataforma aquàtica més gran de la Costa Daurada estarà a Tamarit
Aquesta serà la plataforma aquàtica que s'instal·larà a la costa de Tamarit durant tot l'estiu   | Cedida
 

Durant aquesta temporada d'estiu, la platja de Tamarit comptarà amb un nou atractiu turístic, una plataforma aquàtica a la vora del castell. La plataforma estarà operativa a partir del pròxim dissabte, 15 de juny i romandrà oberta durant tot l'estiu a la platja de Tamarit, a més, serà una de les més grans de la Costa Daurada. Després de mesos de gestions i permisos, el Tamarit Beach Resort ha confirmat que en els pròxims dies s'instal·larà un dels parcs aquàtics més grans de la Costa Daurada. 

1.000 metres quadrats de plataforma amb diferents illes 

La plataforma estarà disponible a partir del pròxim 15 de juny fins al 15 de setembre i el seu horari d'obertura serà de 10.00 hores a 19.00 hores cada dia de la setmana. L'edat mínima per poder accedir a l'atracció aquàtica és de 6 anys i, a més, compta amb un sistema d'accés especial (SUS) perquè els usuaris puguin escalar la plataforma i accedir-hi amb més facilitat, així doncs, és una instal·lació pensada per a grans i petits. La plataforma ocuparà uns 1.000 metres quadrats i estarà formada per diferents illes connectades entre elles amb diferents proves i jocs al llarg de tot el recorregut. Existeixen fins a quatre zones diferents amb els seus respectius nivells de desafiament. 

Una de les plataformes aquàtiques més grans de la Costa Daurada estarà a Tamarit
L'edat mínima per accedir a la plataforma aquàtica és de 6 anys, compta amb un recorregut amb relleus  | Cedida
 

 

Potenciar el turisme de Tamarit 

La plataforma Sports Park XL compta amb més de 30 articles diferents en la seva construcció i presenta un aforament màxim de 70 persones per hora que aniran rotant al llarg del dia. Aquest parc aquàtic inflable es posiciona com una alternativa per a totes aquelles famílies que hagin anat a passar les vacances a Tamarit o a prop de Tamarit. En aquest context, el Director General d'Operacions del Tamarit Beach Resort, Andrius Genys, afirma que «és una inversió necessària per oferir un plus als nostres clients. Volem potenciar Tamarit com a destinació estrella de la Costa Daurada i Catalunya». 


Comentaris

envia el comentari