Catalunya Diari

Creen a Catalunya unes mascaretes infantils i segures contra la COVID

La marca ha modificat les seves mascaretes infantils i ara només les ven amb subjecció a les orelles

Imatge d'una mascareta infantil
La marca Different Mask ha modificat les seves mascaretes per a fer-les segures | Different Mask

Després que l'OCU anunciés l'existència d'unes mascaretes infantils perilloses que podien ofegar als nens, pel fet que la seva subjecció no era d'orelles, la marca les ha modificat.

La normativa del BOE que infringia era la següent: «En peces per a nens de fins a set anys, els cordons a la zona del coll suposen un risc d'escanyament si la corda queda enroscada al voltant del coll». La marca catalana Different Mask ha modificat les seves mascaretes infantils i ara només les ven amb subjecció a les orelles.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Aquesta polèmica ha servit per a centrar-se encara més en la seguretat dels seus productes

La marca ha comunicat que sempre ha intentat oferir la comoditat més gran als usuaris i què aquesta polèmica ha servit per a centrar-se encara més en la seguretat dels seus productes i complir amb totes les normatives com ha fet fins ara.

Així mateix, la marca Different Mask va ser de les primeres a vendre mascaretes de tela fabricades a Mataró, amb la millor qualitat en el seu teixit i complint les normatives de protecció i respiravilitat. També cal destacar que, des d'un inici, un dels seus propòsits ha estat donar 1 € per cada mascareta venuda a diferents causes solidàries i, avui dia, porta més de 24.000 € donats a 8 entitats diferents.


Comentaris

envia el comentari