Catalunya Diari

‘Crims’, el programa de Catalunya Ràdio, també s'emetrà a TV3

Carles Porta, conductor de l'espai radiofònic, serà també el seu presentador

TV3
'Crims' fa el salt de de Catalunya Ràdop a TV3 | Cedida

El programa ‘Crims’, de Catalunya Ràdio, farà el salt a TV3 durant el primer trimestre del 2020. Serà una producció externa dirigida també per Carles Porta, conductor de l’espai radiofònic, autor del llibre ‘Tor, 13 cases i tres morts i responsable del podcast homònim que va triomfar a l’antena de l’emissora.

Ho ha anunciat al Parlament el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, que ha celebrat «l’èxit» d’un «projecte 360 graus», en el sentit que tot va començar l’any 1997 amb un ’30 minuts’ a TV3 sobre la llegenda negra de la muntanya de Tor. Gordillo ha aprofitat per avançar que l’emissora estrenarà l’any 2020 un altre podcast comandat per Carles Porta «en la mateixa direcció».

Dur l'èxit de la ràdio a la televisió

«23 anys després d’aquell crim sense resoldre, 21 anys després del reportatge televisiu i 13 anys després del llibre, ha triomfat a Catalunya Ràdio i ho està fent encara a l’entorn digital. Gràcies a aquell èxit saltarà a TV3 properament», ha resumit Saül Gordillo.

Fonts de la CCMA han confirmat que el programa s’estrenarà a TV3 durant el primer trimestre del 2020, per la qual cosa encarà «s’està treballant» en la forma. Serà, això sí, una producció externa conduïda pel mateix Carles Porta i que presentarà casos foscos d’homicidis no resolts, entre altres, com ja fa el programa radiofònic homònims.

  

‘Crims’ es va estrenar la temporada passada com una secció al magazín de tarda ‘Estat de Gràcia’, de Roger de Gràcia, i el seu èxit ha fet que enguany tingui un espai propi a la graella del cap de setmana de Catalunya Ràdio. Al seu torn, el format és en certa manera fill de l’èxit ‘Tor, 13 ases i tres morts’, una ‘sèrie de no ficció’ que teatralitzava el llibre homònim de Porta, i que després es va emetre a l’antena de Catalunya Ràdio.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari