Catalunya Diari

Una empresa envia banderes espanyoles a organitzacions independentistes

Cada cop que un client compra una bandera espanyola, s'envia una altra a una seu sobiranista en el seu honor

Imatge arxiu entitat 'Apadrina un independetista'
La nova entitat 'Apadrina un independentista' envia banderes d'Espanya a seus independentistes | Twitter (@ApadrinaUnInde)

Per les oficines de correus comencen a circular uns paquets quadrats, de color groc amb un remitent si més no curiós: «Apadrina un independentista». Però, la sorpresa no acaba aquí, l’interior del paquet conté una bandera d’Espanya amb unes dimensions considerables, acompanyada d’una carta per al destinatari que explica el perquè d’aquesta plataforma. L’objectiu d’aquesta ‘enginyosa’ plataforma no és altre que inundar de símbols nacionals les seus independentistes.

‘Apadrina un independentista’ vol aconseguir que els espanyols es facin notar «d’una forma tan sorollosa com els separatistes». Al seu manifest expliquen amb el lema «enviem una altra bandera d’Espanya al teu honor» que «per cada bandera d’Espanya que compris, enviarem una altra bandera a la seu d’una entitat manifestant a favor de la independència». A més, asseguren que «són banderes d’Espanya de qualitat» i que l’enviament és gratuït. Tot i això expliquen que mantenen uns preus competitius i que «venem dues banderes d’Espanya més barates que Amazon».

El procés per unir-se a ‘aquest moviment’ és ben senzill. Des de la seva web ofereixen diverses opcions per tal que el consumidor trobi aquella que millor s’adapti a les seves peticions. Així doncs, hi ha des de l’opció més econòmica de 9,99 € que inclou dues banderes d’Espanya, una per a tu i una altra per a un independentista fins a una opció de 500.000 € per si el col·laborador se sent molt ‘patriota’. Aquesta última tarifa inclou la bandera d’Espanya més gran del món, guanyant tots els rècords, incloent-hi el Rècord Guinness, amb una mida al voltant dels 100.000 - 200.000 metres quadrats juntament amb el finançament de 25.000 banderes espanyoles.

L’associació també disposa d’una tenda online on es pot comprar ‘merchandising’ com ara tasses, camisetes, gorres i fins i tot una placa commemorativa amb motiu de l’apadrinament d’un independentista. Des de la seva web es comprometen a destinar un tant per cent dels beneficis a ONGs i fundacions sense ànim de lucre espanyoles, sense afiliació política ni religiosa, de forma anònima.  


Comentaris

envia el comentari