Catalunya Diari

El curs 2021-2022 començarà el 13 de setembre i finalitzarà el 22 de juny

Les vacances de Nadal seran del 23 de desembre al 7 de gener i les de Setmana Santa entre l'11 i el 18 d'abril

El curs 2021-2022 començarà el 13 de setembre per a infantil, primària, ESO, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i grau superior. Així ho estableix el calendari escolar que avui publica el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

L'últim dia de classes serà el 22 de juny, a excepció dels ensenyaments de règim especial. El calendari fixa també que les vacances de Nadal seran entre el 23 de desembre i el 7 de gener i les de Setmana Santa entre l'11 i el 18 d'abril. Els centres disposaran també de tres dies festius de lliure disposició que es podran fer repartits en els diferents trimestres i que no podran coincidir amb els d'inici i final de classes.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El calendari fixa també que les avaluacions extraordinàries

El calendari fixa també que les avaluacions extraordinàries de l'educació secundària obligatòria seran entre el 17 i el 22 de juny, després de l'avaluació final ordinària. A més, les activitats d'avaluació dels alumnes de segon de batxillerat i del darrer curs dels cicles formatius de grau superior s'hauran de programar a cada centre segons les necessitats d'inscripció a l'accés dels estudis universitaris. Pel que fa a l'horari, es manté a infantil, primària, secundària i batxillerat i, com ja s'havia anunciat, es prorroga el pla pilot de la jornada continuada a primària que es duu a terme en 25 escoles.


Comentaris

envia el comentari